Een heerlijke vibe creëren én jouw werkplek onderscheiden van je concurrentie met een echte neon eyecatcher? 

Een heerlijke vibe creëren op je werkplek én jouw business onderscheiden van je concurrentie? 

In een bizarre tijd waarin we afstand moeten houden, elkaar de hand niet mogen schudden, laat staan een knuffel geven hebben we meer behoefte aan "verbinding" dan ooit. Dus hoe krijg je ondanks die fysieke maar ook mentale afstand die connectie terug? 

Zorg voor een lekkere vibe in de zaak. Lach naar je klanten, maak een praatje. Zet een lekker muziekje aan op de achtergrond en maak het af met een super gaaf neon bord welke exact past binnen jouw concept. Denk bijvoorbeeld aan een kenmerkend woord in neon letters.

We hebben nog niet één bericht ontvangen van een ondernemer die achteraf spijt heeft gehad van de aankoop van een neon lamp. Aan de andere kant hebben we wél veel berichten ontvangen van ondernemers die géén spijt hebben van de aankoop! :-)

LED Neon is duurzaam

Aanspraak van klanten

Een heerlijke vibe

John 

Ik heb 4 restaurants in Amsterdam en Utrecht. Ik heb voor elk restaurant een bord laten maken en het ziet er gewoon super strak uit. Geeft een unieke sfeer.

Waarom kiezen voor NEONEO?

  • Kwaliteit staat bij ons op nummer 1
  • Bij NEONEO hebben we de kwaliteit van onze producten op nummer 1 staan. Al onze neon signs worden handgemaakt en geproduceerd in Nederland. Geen enkel neon bord verlaat bij ons de deur voordat het volledig is gecontroleerd en aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
     
  • Top service
  • We vinden het belangrijk dat onze klanten ons kunnen bereiken wanneer zij ons nodig hebben. Daarnaast denken onze designers graag met je mee over wat de mogelijkheden zijn voor jouw business. Het creëren van een goede vibe begint bij goed contact.
     
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Met meer dan 10 jaar aan ervaring binnen binnen de branche mogen we nu wel zeggen dat we de fijne kneepjes van het vak kennen. En deze ervaring is absoluut terug te zien aan de kwaliteit van onze neon borden.

Stuur jouw logo of ontwerp en we nemen binnen 48 uur contact met je op.We zullen dan alle wensen doorspreken en aan de hand daarvan maken wij een offerte.

Neem gerust contact met ons op.

Graag zelfs! We denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Je kunt op verschillende manier contact met ons opnemen:

Nummer 1 van NL & BE

En we zijn nog lang niet klaar!

24/7 bereikbaar

Wij staan altijd klaar voor onze klanten.

We gaan verder dan verlichting

We craft vibes.