Kan ik mijn eigen logo/ontwerp laten maken?

Dat kan zeker! Op onze custom design pagina kun je zelf een ontwerp maken met door ons geselecteerde lettertypes.

Mocht je een eigen logo/ontwerp hebben, vul dan het NEONEO CUSTOM formulier in. We nemen dan binnen 48 uur contact met je op over je wensen en stellen een offerte op. We kunnen bijna alles maken.

 

Hoelang duurt het voordat ik mijn neon sign in huis heb?

Elk design wordt hand gemaakt in onze workshop, omdat wij de beste kwaliteit willen

garanderen overhaasten wij dit proces niet. De productie tijd kan tot 2 weken duren en de verzendtijd is max. 5 werkdagen. Ga dus uit van een maximale levertijd van 3 weken.

 

Kan ik mijn NEONEO design retourneren/omruilen?

Omdat wij elk design met de hand maken naar jouw wensen, kunnen wij helaas geen geld terug geven of een design omruilen als je toch liever een andere had gewild. In het onwaarschijnlijke geval dat er tijdens de bezorging iets defect raakt zullen wij dit uiteraard wel op onze kosten nemen en zorgen voor een nieuw exemplaar. Je hebt een week na ontvangst de tijd om dit bij ons te melden.

 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten nemen wij voor onze rekening en zijn dus gratis :)

 

Waar bezorgen jullie?

We bezorgen door heel Nederland en België!

 

Zit er garantie op mijn neon sign?

Ja, wij geven 2 jaar garantie na aankoop. Dit is alleen garantie voor een defect van onze kant.

 

Hoelang gaat mijn neon sign mee?

LED neon gaat tot 3 keer langer mee dan traditionele neon. Deze vorm van neon gaat minimaal 30.000 uur mee! Als je jouw sign elke dag 10 uur lang zou laten branden op vol vermogen, zou hij langer dan 10 jaar mee gaan.

 

Wat is LED neon precies?

LED neon is de betere en nieuwe variant van de traditionele glas neon die vooral vroeger veel werd gebruikt. Omdat de oude neon duurder, breekbaarder en minder veilig is, werken wij met LED neon. Deze vorm is gemaakt van hoge kwaliteit LED modules omhult door siliconen. Deze variant gaat langer mee, is duurzaam, kan tegen een stootje, is veiliger en goedkoper. Buiten dat is het licht ook een stuk feller en mooier.

 

Hoe installeer ik mijn neon sign?

Het is heel simpel! Bij je bestelling krijg je RVS boutjes die je doormiddel van een schroefje in de muur monteert. De boutjes zien er strak uit en passen bij je neon bord. Bij je bestelling krijg je een handleiding.

 

Ik kan kan niet kiezen! Is er hulp beschikbaar voor het designen van een ontwerp?

Natuurlijk! Als je graag een van onze designers om advies wilt vragen voor bijvoorbeeld een bepaalde stijl, kleur of tekst, kan je mailen naar info@neoneo.nl. Onze ervaren designers denken graag met je mee zodat je een neon sign krijgt dat precies bij je past :)

 

Hoelang is de snoer voor aansluiting?

De snoer is standaard 250 cm lang. Op aanvraag kan deze langer gemaakt worden.

 

Wat zijn de afmetingen voor een neon design?

Op onze website kan je kiezen uit ontwerpen van minimaal 50 cm tot maximaal 200 cm breed. Als je je eigen ontwerp hebt met andere wensen of maten kun je het 'NEONEO custom' formulier invullen en dan nemen we snel contact met je op om het ontwerp door te spreken. De minimale hoogte van een design is 8 cm. Kleiner dan dit is vaak lastig te maken en kan er slordig uit zien.

 

Hoe kan ik betalen?

Je kan bij ons betalen via: - Ideal - PayPal - Creditcard – Bankcontact en Klarna. Na je bestelling ontvang je een factuur via de mail.

 

Heb je andere vragen? Neem dan hier contact met ons op!

Nummer 1 van NL & BE

En we zijn nog lang niet klaar!

24/7 bereikbaar

Wij staan altijd klaar voor onze klanten.

We gaan verder dan verlichting

We craft vibes.